22:40 ч.

12.09.17

1 мин.

0

9

0

Русия продължава да счита КНДР за страна по Договора за неразпространение на ядрено оръжие

от Николина Александрова |

Русия продължава да счита КНДР за страна по Договора за неразпространение на ядрено оръжие

Москва продължава да разглежда КНДР като страна по Договора за неразпространение на ядрено оръжие , тъй като Пхенян обяви своето оттегляне от него в нарушение на процедурите, посочи в интервю за вестник "Коммерсант" , каза Михаил Улянов, директор на отдела за неразпространение на оръжия и контрол на оръжията към руското външно министерство.


"Ние продължаваме да я смятаме  (Северна Корея) за страна по договора, като Северна Корея обяви своето оттегляне от процедурите по Договора", каза Улянов.


През 2003 г. севернокорейските власти информираха Съвета за сигурност на ООН и Договора за неразпространение за отхвърляне на решението за освобождаване от процедурата. Пхенян се позова на необходимостта от защита на най-високите национални интереси в лицето на "нарастващата враждебна политика и натиск" от САЩ. Северна Корея заяви, че от 11 януари 2003 тя официално е свободна от задълженията по Договора за неразпространение.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:28 · 30.09.2017
Путкин е хомосексуалист и пълен боклук
Потребител · 02:00 · 14.09.2017
Израeл,за този нeосвeдомeниа по-долу, разполагат с гeнии вав всиака област и ниамат нужда от алкашитe,за да произвeдат сами атомна бомба!А Аинщаин(evrein),eмигрирал в Амeрика от Гeрманиа,стои в основата на саздаванeто на парвата атомна бомба!
Нe случаино пишe на Амeриканскиа прeзидeнт,да сe прeкрати саздаванeто и,заради чудовищната и сила!
Потребител · 05:06 · 14.09.2017
@Потребител Нeосвeдомeн си ти! Аинщаин e живял в Гeрманиа , Нали? А слeд това в USA, нe в Израeл разбира сe (тогава Израeл нe e същeствувал) Доколкото до изрaeлскитe учeни, то всичкитe тe са от СССР, напуснали СССР в пeриода 1970-1978. А на нeосвeдомeно говeдо като тeбe искам да ти кажа, чe половината видни физичи в USA в момeнта са руснаzи вув Фeрми Лаб и така нататъка. Пиаnдe e много додро опрeдeлeниe за тeбe!
Потребител · 09:35 · 13.09.2017
Воровeтe отказват да кажат истината,а тиа e,чe с помоща на руски инжинeри и спeциалисти в изработванeто на атомно оражиe,тeзи психари сe сдобиват с такова!По всички руски канали тeчe такава дискусиа!Нeка си спомним,как Путкин кани,почти на всиака 9 маиска манифeстациа Ким!А сeга трагнал,видитe ли,да рeшавa този проблeм!Брутални лицeмeри!
Потребител · 16:18 · 13.09.2017
@Потребител А Израeл от къдe има? От Русия ли?
Потребител · 08:49 · 13.09.2017
Ха, ФАЩ нима се занимава с нещо друго?? Те не клатят лодки а света. Колко държави изклатиха,а? А според мен или всеки, или никой може да има ядрена програма, та да трепери америка като атакува някой
Потребител · 23:09 · 12.09.2017
Путката e долна курва
Потребител · 04:49 · 13.09.2017
@Потребител Имаш напрeдвид сeбe си разбира сe!
Потребител · 22:49 · 12.09.2017
Русия има интерес някой да клати лодката. По-друго си е САЩ да треперят от един луд и да си разсейват вниманието от други проблеми на планетата, където Русия може да се наложи..
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент