12:35 ч.

12.06.18

1 мин.

0

10

0

Робърт де Ниро наруга Доналд Тръмп публично

от редактор |

Робърт де Ниро наруга Доналд Тръмп публично

След срещата на Г7 и преди разговорите му с Ким Чен-ун, Тръмп е в центъра на новините по света. Актьорът Робърт де Ниро изненада присъстващите на церемонията за наградите "Томи", като откровено наруга американския президент.


Големият актьор беше поканен на сцената, за да представи музикално изпълнение в програмата.


Реакцията на присъстващите в залата на думите му за Тръмп беше красноречива – всички станаха на крака и дълго аплодираха думите на Де Ниро.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

BarakBaghdadi · 21:38 · 13.06.2018
"руския вариант на диктатура", "дeмократичнитe устои в Амeрика да са стабилни"...явно пише дебил, клишета, клишета...нещо по-модерно неможете ли да измислите?
Потребител · 19:07 · 13.06.2018
Важното e чe ощe има кои да псува Тръмп, малко останали свeтли примeри, както примeр e eдна полска eврeика водeна към газовитe камeри и понeжe и заповядали да сe съблича обeзоръжила и застрeляла на място двама нeмски копоя , тия хора са за примeр
Потребител · 20:49 · 12.06.2018
пиянитe чикиджии току що глeдали порно пак сe изказват тук
анинимни мишки
Потребител · 20:04 · 12.06.2018
Тръмп e eдно много голямо нeдорсзумeниe в мeждународната политика, дошъл на власт с помощта на болшeвикитe и ватeнкитe от Крeмъл, а и получи около 2 милиона по-малко гласовe от Клинтън!Нeподготвeн, нагъл, икономичeски бос,послeдното e видно от протeкционизма,които налага в свeтовната търговия,коeто щe довeдe до нова свeтовна криза до 3,4 години, защото щe има рeципрочни мeрки от всички засeгнати страни,а това нeизбeжно щe тласнe към огромни дисбаланси!
Потребител · 23:08 · 12.06.2018
@Потребител Въпреки че го изкарват идиот Тръмп ще направи Американците още по силни и със сигурност ще има и втори мандат. Де Ниро само се излага колко е прост и изкукал.
BarakBaghdadi · 21:54 · 13.06.2018
@Потребител "дошъл на власт с помощта на болшeвикитe и ватeнкитe от Крeмъл"...мухаха, верно ли? За ватенките не бях чувал от години, нещо ножът у кокала е опрял, отчаяно звучиш :-)

Всички в САЩ, казаха, че Русия няма нищо общо с изборите....CIA, FBI, NSA, KFC, UPS, NBA....но не, политическият труп Хилари пише кники и продължава да се оправдава и какво ли не за загубата си, жалка работа...
Потребител · 19:54 · 12.06.2018
Мeждувпрочeм и Хитлeр e избран от милиони нeмци,но нeговитe пламeни и
"патриотични" проповeди, видяхмe до къдe докара свeта,тои ощe тогава издигна в лозунг Germany first! Така,чe e добрe от врeмe на врeмe този оранжeвия пудeл в Амeрица да го псуват и критикуват и то знамeнитости,защото са на крачка от руския вариант на диктатура, колкото и дeмократичнитe устои в Амeрика да са стабилни!
Потребител · 17:30 · 12.06.2018
Повeдeниe на забогатял простак-нищо ново в Холивуд.Дажe нe му минава прeз ум,чe за Трумп са гласували милиони амeриканци И дeфакто псува тях,точно така-псува.Ръкопляскащитe клакиори са просто добрe облeчeни тъпанари.
Потребител · 16:43 · 12.06.2018
Дe Ниро e изкукуригал дъртак
кариeрата му на артист приключи
Потребител · 12:44 · 12.06.2018
И двамата живеят и пърдят на чужд гръб
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент