15:30 ч.

20.04.17

1 мин.

0

4

0

Путин подписа указ за 2 месеца военно обучение

от редактор |

Путин подписа указ за 2 месеца военно обучение

Постановлението влиза в сила от днес


От днес всички руснаци подлежат на задължително военно обучение. То ще бъде в срок от 2 месеца. Това гласи указ, който бе подписан от Владимир Путин. 


Датите за сборовете, според документа, ще бъдат съгласувани с регионалните органи, изключение се прави за тези, които подлежат на редовно военно обучение.


Гражданите ще се готвят във Въоръжените сили, Държавната гвардия и органите на органите на Федералната служба за сигурност.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

SN · 06:56 · 24.04.2017
ТАКА И ТРЯБВА !
Потребител · 05:20 · 21.04.2017
Тe И бeз това Имат много Свободно врeмe. 2 мeсeца са нищо.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
♡¤¤♡¤¤♡¤¤♡¤¤♡¤¤♡¤¤♡¤¤♡¤¤♡¤¤♡
Потребител · 11:16 · 21.04.2017
@Потребител а ти, кравар такъв, на всеки коментар сереш долари, които реално са тапетна хартия, в момента в който Китай си поиска 9 трилиона от ФАЩ обратно...
Потребител · 23:57 · 20.04.2017
На война като на война
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент