Пипа Мидълтън се врече на мултимилионер

Пипа Мидълтън се врече на мултимилионер | StandartNews.com

Пипа Мидълтън и мултимилионерът Джеймс Матюс излязоха като съпрузи от църквата в английската провинция и се целунаха за зрителите под звъна на камбани, съобщи в. "Мирър". Сватбата им беше определена от британската преса като светското събитие на годината, защото Пипа е сестра на съпругата на принц Уилям - Катрин. Затова двамата са сред гостите на сватбата й, заедно с децата си принц Джордж и принцеса Шарлот, които са шафери. Сред гостите бяха кралски особи от младото поколение и много знаменитости, предадоха световните информационни агенции.

Принц Уилям пристигна заедно с брат си Хари. Принц Хари обаче не беше придружаван от приятелката си актрисата Меган Маркъл, най-вероятно за да не бъде отклонено вниманието от основното събитие. Очаква се тя да се присъедини към празнуващите в дома на семейство Мидълтън. Гостите на сватбата на Пипа са около 150 - много по-малко, отколкото присъстващите на сватбата на сестра й 1900 души.

Пипа Мидълтън избра за сватбената си церемония рокля на дизайнера Джайлс Дийкън, съобщиха Би Би Си и в. "Дейли мейл". Роклята е дантелена, с къс ръкав и деколте на гърба. Тя е прилепнала по тялото до кръста, а полата е богато разкроена. Роклята е изработена така, че да изглежда без шевове. Цената й е около 40 000 лири. Воалът на булката е от Стивън Джоунс, придружен от красива малка тиара. Сатенените й обувки в цвят слонова кост са от Маноло Бланик. Роклята на херцогинята на Кембридж Катрин беше в бледо розово.

Пипа Мидълтън е на 33 години. Тя е по-малка от сестра си Катрин с една година и е с 4 години по-голяма от брат си Джеймс. Родена е на 6 септември 1983 г. и израства в Аман, Йордания, където баща й Майкъл Мидълтън работи за компанията "Бритиш еъруейс". По-късно посещава редица елитни частни училища във Великобритания, преди да получи диплом по английска литература от Единбургския университет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай