19:50 ч.

19.04.17

1 мин.

0

2

0

Отрязаха опозицията в Турция

от редактор |

Отрязаха опозицията в Турция

Следват жалби до Конституционния съд и Европейския за правата на човека


Висшият изборен съвет на Турция отхвърли жалбата на опозиционните партии, които настояваха да не бъдат признати резултатите от референдума. Доводът са пликовете без печат, които бяха обявени за редовни. "Тогава ги бройте за не", скочиха недоволните.


Зам.-председателят на Републиканската народна партия Бюлент Тезджан обяви, че това е криза на легитимност. Ще бъдат внесени нови жалби до Конституционния съд, както и до Европейския за правата на човека. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:17 · 20.04.2017
Жалко за хубавата държава! Тоя ислямистки кретен ще я опропасти. ѝне вървят на добро нещата с комшиите.
Потребител · 14:45 · 20.04.2017
кучетата лаят, кервана (султана) си върви..... няма ли кой да му нашока репата на Ердогъз????
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент