19:20 ч.

15.07.17

1 мин.

0

5

0

Отчаян опит! Искат референдум за Договора за добросъседство с Македония

от редактор |

Отчаян опит! Искат референдум за Договора за добросъседство с Македония

В рамките на пресконференция Гражданската опция за Македония (ГРОМ) настоя Договорът за добросъседство с България незабавно да бъде направен обществено достояние и да се отвори дебат за него, предава скопският телевизионен канал A1 On.


Вицепредседателят на партията Любчо Пренджов заяви, че споразумението е въпрос, по който гражданите трябва да се произнесат – през октомври, когато ще бъдат проведени и изборите за местна власт.


„Това правителство обеща, че ще работи прозрачно и че по всички въпроси ще бъдат отваряни обществени дебати. Вчера премиерът Заев пред очите на цялата македонска общественост поиска закрито заседание на Комисията по външна политика на Събранието на Република Македония. Господин Заев, не може да издържите и 45 дни - лъжата е по-силна от вас. Искате непрозрачно и далеч от очите на хората да говорите и да подписвате договори, които засягат македонските национални интереси", отбеляза Пренджов, допълвайки, че Договорът за добросъседство е представен пред депутатите в Народното събрание в София на 5 юли.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:31 · 16.07.2017
москва да си ги държи пада им се
Потребител · 16:28 · 16.07.2017
и за какво ви беха паметниците като тровите хората с глурости
емигрант · 13:11 · 16.07.2017
Da......ако ме питат мен, но аз съм само един обикновен емигрант.....Ама дали съм емигрант ?......След , като съм в ЕС....Т. Е. -у дома си. Че въпросчето ми към ,,македонците"...е ....КАКВО ТОЧНО ИСКАТЕ? С РУСИЯ ИЛИ С ЕВРОПА?**** ИЗБИРАЙТЕ, докато е време. СОФИЯ Е С БРЮКСЕЛ...ПОНЕ ЗА ОЩЕ 40 Г.*****ПОСЛЕ ЩЕ МУ МИСЛИМ....Избирайте ....16 век с МОСКВА или 21 век с ПАРИЖ< БЕРЛИН, РИМ, МАДРИД........................
Потребител · 02:13 · 16.07.2017
Курвата Курнелия Решетникова да се наебе на публично място от циганин комунист!!
Потребител · 23:53 · 15.07.2017
тия макeдонци били много прости бe, я да си ги взимат гърцитe или албанцитe , налил половината им насeлeниe e албанско така или иначe
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент