19:45 ч.

20.04.17

1 мин.

0

0

0

Обир със заложници шокира Гърция

от редактор |

Обир със заложници шокира Гърция

Четирима бандити изпразниха сейфове в клон на банка "Пиреос"


Удар като на кино шокира Гърция. Четирима бандити ограбиха клон на банка "Пиреос" в квартал Пирея на Атина. Екшънът започнал преди обед. Тогава бандитите нахлули в трезора.


Двама от тях взели за заложници петимата служители и трима клиенти. Другите отишли в подземието, където с помощта на кислород отворили около 40-50 сейфа. Не е ясно какво точно са отмъкнали, но се смята, че плячката е сериозна. 


Длъжностни лица са успели да включат паник бутона в 16,49 часа, но крадците успели да избягат. До момента полицията не може да ги открие, обявиха гръцките медии. 


Този обир копира подобен, който бе извършен през август миналата година. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент