Мемоарите на първата дама: Мишел Обама търси читатели

Мемоарите на първата дама: Мишел Обама търси читатели | StandartNews.com

Вече са в продажба билетите за турнето на Мишел Обама. Бившата първа дама ще обиколи 10 американски града, за да представи мемоарната си книга "Becoming" ("Да станеш").

Турнето на госпожа Обама ще започне от родния й град Чикаго на 13 ноември, когато излиза и книгата, предаде Ройтерс. След това тя ще пътува до Лос Анджелис, Бостън, Далас и Ню Йорк и още пет града. Срещите й с читателите ще бъдат на стадиони, които обикновено се използват за концерти на големи изпълнители.

„Прекарах последната година и половина в размисли за моята история и тези размисли бяха възможно най-честни и задълбочени. Сега съм развълнувана от това пътуване из страната и от възможността да споделя моята история с читателите", сподели емоцията бившата първа дама.

Във видео във Facebook Мишел Обама разкри още, че мемоарите й са „историята за нейните банални откровения, за нейните малки победи и травми, за нейните обикновени надежди и тревоги". Книгата ще бъде преведена на 28 чужди езика.

По време на турнето тя ще има „откровени и интимни разговори" с аудиторията, съобщават още организаторите на проявата Лайв Нейшън. От организацията вече потвърдиха, че ще дарят 10% от приходите от билети за всяко шоу на училища, благотворителни организации и общностни групи.

Мишел и Барак Обама сключиха договор с издателство „Пенгуин Рандъм Хаус" месец след като семейството напусна Белия дом през януари 2017 г. Сделката бе за рекордната сума от 65 млн. долара, а според договора двамата се ангажират да напишат две отделни книги, съобщиха тогава медии. И до момента обаче издателят не е потвърдил тази информация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай