18:50 ч.

13.03.18

1 мин.

0

8

0

И Тръмп видя ръката на Русия в отравянето на Скрипал

от редактор |

И Тръмп видя ръката на Русия в отравянето на Скрипал

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че отравянето на бившият руски двоен агент Сергей Скрипал във Великобритания „звучи като работа на Русия" и анонсира, че ще говори с премиера на Обединеното кралство Тереза Мей по-късно във вторник, предава AFP.


„На основата на доказателствата, с които разполагат, на мен ми звучи като работа на Русия", заяви Тръмп пред репортерите.


„Тереза Мей ще говори с мен днес... Веднага щом изясним фактите и ако сме на едно мнение за тях, ще осъдим Русия", добави още американският държавен глава.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:46 · 15.03.2018
Е не е ли малко явно такова убийство?Все едно да убиш някой и да се подпишеш на гърдите му?На маймуни ни направихте !
Потребител · 18:22 · 14.03.2018
РУСИЯ Е ВИНОВНА И ЗА АТОМНАТА БОМБА НАД ХИРОШИМА; РУСИЯ Е ВИНОВНА И ЗА НАПАДЕНИЕТО НА ХИТЛЕР НАД НЕЙНАТА ТЕРИТОРИЯ; РУСИЯ Е ВИНОВНА И ЗА МИРНИТЕ ЖЕРТВИ В СЪРБИЯ, В ИРАК, ВИЕТНАМ, ЛИБИЯ; ЗА БОМБИТЕ ИЗСИПАНИ НАД СОФИЯ; ЗА ПОТЪВАНЕТО НА ТИТАНИК; ЗА ДЖЕНДЪРИТЕ; -ЗА БОГА, ОПОМНЕТЕ СЕ ХОРА-СВАЛЕТЕ МАСКИТЕ, ИЗЛЕЗТЕ ОТ ФИЛМА
Потребител · 12:55 · 14.03.2018
Това обвинение прилича много на обвинението срещу България за опита за убийство на папата. Най-вероятно зад него стои оня институт за благочестиви девици от Ленгли.
Потребител · 12:30 · 14.03.2018
Тези наистина ни смятат за идиоти. Ти ако тръгнеш да убиваш някого, ще използваш ли за това кухненския си нож, на който ти е гравирано името и да го оставиш на местопрестъплението? Русия ще тръгне да убива тази отрепка със бойно отровно вещество, произвеждано само в СССР! Има хиляди други начини...
Потребител · 11:40 · 14.03.2018
Точните думи на Тръмп са " Ние ще приемем изводите на нашите съюзници* Великобритания) като факти." Истината не го интересува. Търси се повод да се оказва натиск на Русия, да я смачкат и унищожат. Английската полиция направи официално изявление, че още няма заподозрян!!! НЯМА ЗАПОДОЗРЯН, НО ВЕЧЕ Е СВАРЗАН С РУСИЯ! Трябва да си слабоумен да им повярваш.
Потребител · 09:21 · 14.03.2018
А ЗАЛИ НЕ Е РЪКАТА НА ЦРУ И МИ-ТАТТА
Потребител · 07:35 · 14.03.2018
Има мнение че Путин става невменяем. Болест развива се с възраст и поведение на Путин заметно се променя, ако проследим цял период на негово правление. След пет години средна възраст на руско правителство ще е 68 години. Държава с ядерно оръжие ще е под управление на куп параноидальни старци със комплекси за малоценност, всички (включително Президент) бивш кртминалитет, а преди това номенклатура на КПСС - добавете носталгия за минало величие на СССЗ и картина какво ще представлява Русия под тяхно управление е пълна.
Потребител · 11:44 · 14.03.2018
@Потребител Какво значение има за този случай характера на Путин или който и да е друг. Не може да обвиняваш някой в престъпление само защото не ти харесва. Това се прави само ако имаш факти и доказателства. Ох, забравих! САЩ, ЕС, Великобритания и съюзниците им могат. Те съвест нямат! Явно и ти.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент