22:40 ч.

10.08.17

1 мин.

0

0

0

CNN съобщи за "акустична атака" срещу американските дипломати в Куба

от Николина Александрова |

CNN съобщи за "акустична атака" срещу американските дипломати в Куба

Държавният департамент на САЩ смята, че част от персонала на американското посолство в Хавана е претърпял "акустична атака" с помощта на специални устройства, според CNN.


Позовавайки се на няколко високопоставени представители на Държавния департамент, телевизията съобщава, че според Вашингтон, работници на посолството са били изложени на "атаки" от края на 2016 г. Това е станало по различно време и на различни места. Персоналът на посолството има сериозни здравословни проблеми.


Според CNN, Държавния департамент е повдигнал въпроса пред правителството на Куба и от ситуацията е започнало да се интересува и ФБР.


През 2015 г. Съединените щати и Куба, след повече от 50 години възстановиха дипломатическите си отношения.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент