10:50 ч.

16.04.18

1 мин.

0

0

0

Без изненада в Черна гора: Мило Джуканович взе над 50% от гласовете

от редактор |

Без изненада в Черна гора: Мило Джуканович взе над 50% от гласовете

Бившият премиер и бивш президент на Черна гора Мило Джуканович отново застава начело на държавата, след като победи на приключилите снощи президентски избори в страната.


Джуканович получава над 50% от гласовете на избирателите. С изключение на три кратки прекъсвания, Джуканович, който сега е на 56 години, доминира на политическата сцена в Черна гора от 1991 г., когато стана най-младият премиер в Европа едва на 29 години.


От тогава той е бил премиер на Черна гора шест пъти - за последно до октомври 2016 г., и президент от 1998 г. до 2002 г.


Джуканович се завръща на поста месец преди местните избори в страната, а неговата Демократична партия на социалистите е смятана за фаворит.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент