14:35 ч.

31.05.18

1 мин.

0

29

0

Башар Асад: Избегнахме на косъм пряк сблъсък между Русия и САЩ в Сирия

от редактор |

Башар Асад: Избегнахме на косъм пряк сблъсък между Русия и САЩ в Сирия

Сирийският президент Башар Асад заяви, че прекият конфликт между съюзника му Русия и САЩ в Сирия е бил избегнат за съвсем малко, предава AFP, цитирана от Агенция "Фокус".


„Бяхме близо до пряк конфликт между руските и американските сили", заяви Асад по време на интервю пред руски медии.


Сирийският президент предупреди още подкрепяните от САЩ кюрдски сили, че няма да се поколебае да поеме контрол над територията от Сирия, държана от тях в момента.


Той заяви по време на интервюто, че подкрепя преговорите със Сирийските демократически сили – водена от кюрдите групировка, подкрепяна от САЩ.


„Но ако ли не, то ще се наложи да освободим тези територии силом", заяви Асад, цитиран от AFP.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 19:19 · 01.06.2018
шопе, по твойта логика всички незаконно воюващи в Сирия са за бесилото , обаче преди Асад. Познай за кого говоря.
Shopeto · 19:45 · 01.06.2018
@Потребител За другите не знам, но тоя изрод заслужава бесило само за корупция в чудовищни размери.И понеже още таткото започна, си е пръв и никой не може да го предрежда. За другите му грехове каквото и да му направиш, няма да е достатъчно.
BarakBaghdadi · 15:14 · 02.06.2018
@Shopeto С какви данни разполагаш за "корупция в чудовищни размери"? Много бих искал и аз да се запозная с тях?
Shopeto · 16:34 · 02.06.2018
@BarakBaghdadi Сериозно ли питаш или само на принципът "всички на опаки, аз на търкале"?
Сирия ПРИНАДЛЕЖИ на Асад-клана. Мола те, информирай се малко, ако найстина не знаеш.
BarakBaghdadi · 22:16 · 02.06.2018
@Shopeto Аууу любимото ми "как не знаеш, чети в Интернет"! Кухи твърдения, дай да чуем нещо конкретно! Ако не потвърдиш твърденията си с факти, ще е поредната ти лъжа.

По същата логика навсякъде в интернет пише, че Путин бил инсталирал Тръмп, да вярвам ли?
Shopeto · 07:43 · 03.06.2018
@BarakBaghdadi Знаеш ли, можеш да прочетеш навсякъде за Асад, баща и син, само не при РТ. И като не вярваш на Интернет, чети вестници, книги или иди до Сирия на една екскурзия и си говори сам с хората. Вечесъм се отказал да те убеждавам, каквото не ти изнася за теб е лъжа. Колкото до Тръмп, тук има един сравнително независим анализ на фактите, ако те интересува:
https://www.esquire.com/news-politics/a49791/russian-dnc-emails-hacked
BarakBaghdadi · 09:30 · 03.06.2018
@Shopeto "Знаеш ли, можеш да прочетеш навсякъде" - като е толкова навсякъде, защо един солиден пример не можеш да ми даде? ОК, поредната лъжа, неподкрепена с никакви факти свен "навсякъде пише"....за Н-ти път

Колкото до Тръмп, тук има един сравнително независим анализ на фактите - и от къде кипешкият ти мозък реши, че Esquire.com е независима медия? Изгубих 20мин от живота си да чета тока бълвоч, който съм сигурен, че ти не си прочел, а си ми пратил първото нещо от Гугъл. Ей за това говоря, много неща пишат, но това не ги прави истина ...
BarakBaghdadi · 09:31 · 03.06.2018
@BarakBaghdadi *пилешкият ти мозък
Shopeto · 18:46 · 03.06.2018
@BarakBaghdadi "вече съм се откказал да те убеждавам", вярвай си каквото искаш. Само пропусна да ми отговориш на въпроът, ти каква религия упражняваш. Иначе нищо не пропускаш, много си педантичент.
BarakBaghdadi · 10:08 · 04.06.2018
@Shopeto Предполагам, че лъжците във всяка религия не ги обичат. Какво общо има религията, с това, че трябва да подкрпиш твърденията си с факти?

Явно си крайно тъп за да не си забелязал, че коментирам само лъжливите ти твърдения, за които съм сигурен, че няма как да докажеш. За останалите ти дебилни писания, които ти наричаш "мнение" просто няма смисъл :-)
Shopeto · 18:27 · 01.06.2018
Башар избегна на косъм бесилото. За момента.
BarakBaghdadi · 15:19 · 02.06.2018
@Shopeto Усещам в тона ти тъга, че ислямистите-сърцеяди не превзеха Сирия. Е няма да има демократичен халифат без корупция, злият Асад спечели...

"Башар избегна на косъм бесилото. За момента" - хмм, пак нотка на тъга, че президент на суверенна дъжава не е обесен набързо както Садам, или застрелян в пустинята както Кадафи. Много тъжно, Сирия няма да се наслади на демокрация както Ирак и Либия....
Shopeto · 16:45 · 02.06.2018
@BarakBaghdadi Какво точно те мъчи, че непрекъснато се опитваш нещо да ми докажеш? Иска ти се някак си, да ме затиснеш в някой ъгъл и да ми лепнеш "трол" на челото? И всичкото това, защото ме обвини в лъжа на петата минута, а Св. Св. Багдадине може да греши.
Като сме по темата "сърцеяди": ти да не си и ти от тях? Щото с този ник... или не си чул, че шефът им беше Ел БАГДАДИ? Или си бил само на поклонение в Багдад и си от тия, които твърдят, че Ислямът е най-миролюбивата религия на този свят?
BarakBaghdadi · 22:33 · 02.06.2018
@Shopeto Момче, опитваш се нещо да кажеш или просто си правиш вятър на устата? Доста неадекватно звучиш, хайде пробвай на трезво утре по обяд :-)

Що не идеш в Сирия, да се проваш да наречеш Асад чудовище?? Асад не избяга от любимите ти сърцеяди (познати официално като умерени джихидисти), а остана в Дамаск и спаси Сирия от сигурна гибел. Ще го избират с 99% докато почне да си пике в шушоните, защото е истиснки лидер, а не пионка и палячо...
Shopeto · 07:22 · 03.06.2018
@BarakBaghdadi Нещо пак не разбрах, ти с каква религия си? Питам защото много ти е странен ника, пък и много ги разбираш тия работи със "сърцеядите" и прочие.
BarakBaghdadi · 10:29 · 04.06.2018
@Shopeto Ника ми е майтап, събран от мената на двама известни люде, ама трябва малко акъл да се сетиш.

Нещата ги разбирам, защота следя войната в Сирия от първият ден? За разлика от теб, зная какво говоря и винаги мога да подплатя твърденията си с факти...
Shopeto · 07:56 · 03.06.2018
@BarakBaghdadi Тук можеш да се убедиш, че не всички са на твоето мнение (сирийци де, не говорим за такива като мене или тебе, всезнайковци):
https://informnapalm.org/bg/burhan-galiyun-siriya-se-nuzhdae-ot-promyana-za-preminavane-ot-rezhim-na-ubijstva-i-robstvo-kam-demokratichna-darzhava
BarakBaghdadi · 10:14 · 04.06.2018
@Shopeto Burhan Ghalioun - the first chairman of the Syrian opposition Transitional National Council (SNC). He was named chairman on 29 August 2011.[2] His chairmanship was criticized for his perceived closeness to the Muslim Brotherhood, his early reluctance to arm opposition forces, and what opponents called the autocratic nature of his leadership.


Верно ли само това намери в Тугъл. Професор, член на "опозиционна група" спонсорирана от Ердоган, с връзки с Мюсюлмански братя?!? Много си жалък, честно!
Shopeto · 16:49 · 02.06.2018
@BarakBaghdadi ... и още нещо: ако още веднъж наречеш това чудовище "президент на суверенна дъжава", ще ти забраня да гледаш Russia Today.
BarakBaghdadi · 22:35 · 02.06.2018
@Shopeto Какъв ти е проблемът с Russia Today?
Shopeto · 07:27 · 03.06.2018
@BarakBaghdadi Много лъжат бе човек, то на мен товане ми пречи, ама простия народ им вярва.
BarakBaghdadi · 09:36 · 03.06.2018
@Shopeto ОК, прати ми доказана лъжа от RT. Поредно твърдерние, което ти няма да докажеш.

Да, RT е руска пропаганда, но на по-високо ниво от Западната. RT никога не са били хващано в лъжа от типа "Русия избомби последната болница в Алепо", за това ти отново излъга. На RT им е изобличават да показват лъжите на Западната преса, нещо което едно време правеше Радио Свободна Европа за СССР.
Shopeto · 18:56 · 03.06.2018
@BarakBaghdadi За разлика от Русия, други държави имат независима преса. Това означава, че всеки може да си пише каквото си иска, ако не е истина другите го изобличават в лъжа. Нарича се самоконтрол. Да ми твърдиш, че пропагандната машина на Кремъл изпълнява контролна функция нд свободната преса "на запад" (и България ли включваш в тази група?) е подигравка с всички журналисти по света. Не, не е подигравка, това е звучен плесник.
BarakBaghdadi · 10:22 · 04.06.2018
@Shopeto Къде има незамисима преса, в какъв измислен свят живееш?? Кой е независим, BBC, DW, CNN, NBC...това ли

Murdoch Admits He Tried to Shape Public Opinion on Iraq
https://www.youtube.com/watch?v=JF9HpuZm6-g


Чел ли си историята на пропагандата, къде и за какво е използвана като такава и кой е "бащата на пропагандата"?
Shopeto · 19:08 · 03.06.2018
@BarakBaghdadi Явно ти правиш разлика между пропаганда (добра и не толкова добра) и пропаганда. Малко в стила "целта оправдава средствата"? Знаеш ли, не знам какво да те посъветвам, ако си религиозен поговори си с някой свещенник може би, иначе с психолог или нещо от сорта. Явно имаш нужда от помощ, за да си центрираш моралният компас, преди да е станало късно.
Shopeto · 19:11 · 03.06.2018
@Shopeto ... по-горе имах в предвид, че правиш грешка межу пропаганда и лъжи... извинявам се за грешката - от бързане беше.
BarakBaghdadi · 10:02 · 04.06.2018
@Shopeto Бла, бла, бла, празни приказки, шикалкавене и лъжи. Ти си част от пропагандата, никога не си доказал свое твърдение! Казваш нещо, вътиш сучеш и накрая "ох уморих се да те беждавам". Така завършва всеки наш разговор тук...
BarakBaghdadi · 11:08 · 04.06.2018
@Shopeto "Shopeto · 07:27 · 03.06.2018 Много лъжат бе човек" - докажи го! Искам статия от RT, която е доказана лъжа!

...сега ще почнат едни овъртания, бла бла :-)

Как не те гнус от себе си? Да не си болен от митомания?
Потребител · 17:45 · 31.05.2018
много прост рeдактор e прeвeждал тази статия
аман от нeкадърници
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент