19:55 ч.

20.04.17

1 мин.

0

1

0

Азимов взел в Турция парите за терора в Русия

от редактор |

Азимов взел в Турция парите за терора в Русия

Акрам изготвял и фалшиви документи за джихадистката клетка


Акрам Азимов е получил в Турция парите за организирането на атентите в Санкт Петербург. Той е брат на Аброр Азимов, който се смята за мозък на нападението. Акрам е взел средствата от представител на международна терористична организация при пътуване до югоизточната ни съседка, обяви "РИА Новости".  


Задържаният обяви, че няма връзка с атентатите, но не успя да се измъкне. При задържането му в него бе открита граната. Освен това разследващите обявиха, че имат доказателства, че Акрам е изготвял и фалшиви документи, с които джихадистката клетка да се движи спокойно в Русия. 


Азимов е пътувал два пъти до Турция показаха печатите в паспорта му. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:14 · 25.04.2017
ВСe по-лeсно щe го правят под крилото на eрдоган
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент