17:30 ч.

15.04.18

1 мин.

0

9

0

Русия: Рано или късно САЩ ще се договарят с нас

от редактор |

Русия: Рано или късно САЩ ще се договарят с нас

Русия има възможности да даде достоен отговор на всеки опит за силов натиск от страна на САЩ> Това заяви в неделя директорът на Департамента по въпросите на неразпространението и контрола над въоръженията към Министерството на външните работи на Русия Владимир Ермаков на асамблеята на Съвета по външна и отбранителна политика, предава ТАСС.


„В момента, през 2018 година, ние виждаме, че военно-техническото разположение на силите се промени кардинално в полза на Русия, - подчерта Ермаков. – Имаме достоен отговор на всеки опит за силов натиск от страна на САЩ".


„Американският мит, че навлизаме в епоха на повсеместно и безразделно тяхно доминиране не просъществува повече от десет години, а сега вече е очевидно, че той отиде в небитието. Русия се върна на своите исторически предначертани позиции на един от гарантите на стабилността и справедливостта в глобалните отношения на основата на международното право", отбеляза той.


„Рано или късно, на нашите американски колеги ще им се наложи да се договарят с нас. При това, най-вероятно, би било по-добре за тях да го направят отрано, отколкото по-късно, тъй като военно-технологическата тежест на САЩ в света постоянно пада", обърна внимание руският дипломат.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 10:09 · 23.04.2018
Петър Дънов (Беинса Дуно)-"Призвание към народа ми –български синове на семейството славянско:Това Ме принуди да сляза от горе помежду ви, да се застъпя изново да изгладя и премахна адската омраза с братския вам род, който е положил за вази безброй человечески жертви; той е свята Русия, на която Бог е отредил велико бъдеще, да изпълни волята Му, за ваша слава и славата на Неговото Царство."
Shopeto · 21:16 · 26.04.2018
@Потребител Твоят бог нещо не позна резултата, защото това с "великото бъдеще" нещо се закучи напоследък... не, че преди много беше блеснало де.
Потребител · 12:15 · 16.04.2018
нe смe забeлeзали да си българофил
Shopeto · 21:03 · 16.04.2018
@Потребител Приповечето посетители във форума е трудно изобщо да повярваш, че са българи, да не говорим за "...фили".
Потребител · 10:13 · 16.04.2018
"Русия се върна на своите исторически предначертани позиции на един от гарантите на стабилността и справедливостта в глобалните отношения на основата на международното право"Копирано от standartnews.com
Shopeto · 21:05 · 16.04.2018
@Потребител Копирано от РТ....
NACIONALIST · 21:42 · 15.04.2018
a ti amerikanofilche li si??
Shopeto · 22:03 · 15.04.2018
@NACIONALIST Не българофилче. Защо питаш?
Shopeto · 19:44 · 15.04.2018
Поживем, увидем, товаришчи.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент