Путин: Диалогът с Тръмп ще има развитие

Путин: Диалогът с Тръмп ще има развитие | StandartNews.com

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е открит човек, който умее да слуша и реагира на аргументите на събеседника си, обяви държавният глава на Русия Владимир Путин, цитиран от "РИА Новости". 

Ще повторя това, което казах и в Германия, той силно се отличава от телевизионната картина и образа, който се опитва да си създаде в хода на предизборната кампания, продължи Путин в разговоро с работници от Лебединския високо-обогатителен завод. 

Според президентът на Русия това е нормално и човек не трябва да бъде съден за поведението си в навечерието на избори. "Това, на което искам да ви обърна внимание е и мога да го споделя с вас е, че бях не малко удивен, а и не го очаквах от него, но го считам за много важно човешко качество за тези, които се занимават с политика - той умее да слуша, каза Путин. 

Ако продължим да имаме такъв диалог, вие бихте го определили като човешки, има шанс, а и се надявам, че този диалог ще се развие в бъдеще, призна президентът.

Не знам как се държи с другите и как говори пред тях, но и аз го слушах внимателно, когато формираше своите идеи, предложения по развитие на сътрудничеството. Това правеше и той. Много е важно за човек, който работи с хора да слуша добре и да реагира по време на разговора. Знаете, че има и такива хора, които си тълкуват нещата за себе си и това, което им говориш, се явява като фон. А той реагира, дава аргументи, дискутир, дори когато нещо не му хареква и казва с какво не е съгласен. Задава въпроси. Това е важно и го смятам за положително", завърши беседата си с работниците Путин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай