18:05 ч.

12.08.17

1 мин.

0

1

0

Обявиха списък на колите, които отвращават джамбазите в Русия

от редактор |

Обявиха списък на колите, които отвращават джамбазите в Русия

Кои са колите, които никой не иска да краде? Този отговор си зададе спициализиран сайт за автомобили в Русия. Според "За Рулем" най-щастливите са собствениците на "Лада Веста". От 55 174 продадени коли от този модел за миналата година, джамбазите са свили едва 4, което представлява 0,1%. На второ място е "Шкода Рапид", а на трето "Фолксваген Поло". 


В ТОП 10 влизат още "УАЗ Патриот", "Лада Ларгус", "Шевролет Нива", "Шкода Октавия", "Лада Калина", "Нисан Кашкай", както и "Лада Гранта". 


Класацията е направена спрямо данните за най-високи продажби на съответните модели, както и статистиката на тези от тях, които са били свити от апаши.


Иначе застрахователните дружества "Росгострах" и "Алфа" имат други фаворити - "Фолксваген Тигуан" и "Волво XC60". 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:26 · 12.08.2017
Прeдпочитани прeвозни срeдства
1. Кон с каруца
2. Сапунeрка
3. Дарак
4. Барутник
5. Лада
6. Москвич
7. Волга
8. УАЗ-ка
9. ЗИЛ
10. КРАЗ
11. КАМАЗ
12. МАЗ
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент