Затвориха центъра на Лондон, търсят бомба

Затвориха центъра на Лондон, търсят бомба | StandartNews.com

Лондонската спирка на метрото „Oxford Circus", в сърцето на търговския район на британската столица, е евакуирана и на мястото е пристигнал екип на транспортната полиция, предава Reuters, като се позовава на информация от очевидец и местната полиция.

От органите на реда потвърдиха, че са изпратили екип на транспортното звено на ведомството, за да отговори на случил се инцидент, за който все още не се знае нищо.

„Ако сте около "Oxford Street" се скрийте в някоя сграда. Полицаи са пристигнали на мястото и са поели контрол над ситуацията", съобщават от управлението на Лондонската общинска полиция, чрез социалната мрежа „Туитър".

Очевидец сподели, че улицата е пълна с хора, които се възползват от намаленията за „Черния петък". Той твърди, че полицията е отцепила района и в момента извежда хората и разчиства паркиралите коли. Към мястото бързат пожарни коли и полицаи.

„Станцията „Oxford Circus" е затворена, докато бъде завършено разследването на инцидента", заявиха от общинската служба по транспорта. Влаковете няма да спират на станцията до второ нареждане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай