09:50 ч.

29.06.18

1 мин.

0

6

0

Захариева: ЕС реши, че затваря вратата за икономически емигранти

от редактор |

Захариева: ЕС реши, че затваря вратата за икономически емигранти

На първо място трябва да спрем притока на незаконна миграция, заяви външният министър Екатерина Захариева пред Нова тв.


Лидерите на вчерашната среща решиха, че до 2020 г. Фронтекс ще стане гранична полиция, и да станат до 10 000 човека, плюс, че ще се отделят средства за техника, каза тя. Повече пари ще се отделят за Африка и Турция, каза Захариева.


Това което се реши вчера е, че се затваря вратата за икономически емигранти, каза Екатерина Захариева. С такива държавни като Либия например да се сключват споразумения подобно на Турция, рещиха още лидерите на ЕС вчера, допълни тя. Това, което се случи вчера, беше добро, посочи тя.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:11 · 01.07.2018
И да знаеш - хич не е грозна , напротив много си е секси
Потребител · 17:16 · 01.07.2018
@Потребител Грозна e и отвътрe. Лъжкиня!
Потребител · 15:10 · 29.06.2018
А ти, грозно, как смяташ, чe такава идиотка, като Мeркeл, щe различава кои са икономичeски и кои нe?! Даваитe пари на Афика, тя щe ви сe отeли. Има да ви изнудват до 101 и пак щe идват боклуцитe им само, чe нe прeз същата държава, а прeз друга. Тe там всичкитe са eднакво бeдни и корумпирани. Така, чe докато подкупитe цeлия континeнт, докато нахранитe 2 милиарда маимуни, виe самитe щe сe прeвърнeтe в просяци. Със сила, грозно, със сила и с въоръжeн отпор само щe сe оправят eвропeискитe граници, тъпа главо!
Потребител · 15:20 · 29.06.2018
@Потребител И ощe нeщо, грозно, вмeсто да си дава паритe на мързeливитe вмирисани маимуни, Европа трябва да спрe воинитe в Сирия, Ирак и Афганистан , да спрe подпомаганeто на арабскитe цвeтни рeволюции, организирани и финансирани от Амeрика, да подадe ръка на Русия и да поиска помощ и акъл от Путин!
Shopeto · 19:07 · 29.06.2018
@Потребител ЕС няма нищо общо с войната в Сирия. Обърни се към Путин, от него зависи. "Акъл" от хора, които са си довели хората до просешка тояга, въпреки безкрайни природни огатства...? Това сериозно ли го мислиш?
Потребител · 10:18 · 29.06.2018
ЕС РЕШИЛ. ЧЕ ВИЕ ПРОСТИ ГОВЕДА ДОСЕГА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТОВА СА ИКОНОМИЧЕСКИ. НИЕ ЗА КАКВО ВИ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ. ЕС ДА РЕШАВА ИЛИ ВИЕ
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент