15:00 ч.

26.06.18

1 мин.

0

1

0

Забраниха пушенето в паркове и градини в Страсбург

от редактор |

Забраниха пушенето в паркове и градини в Страсбург

Забрана за пушене във всички обществени паркове и градини въвежда в Страсбург. Решението е без прецедент във Франция и има за цел да се ограничи употребата на тютюн и на последиците й върху околната среда, сигурността и общественото здраве.


Първоначално, забраната ще влезе в сила в шестте големи парка на града, а по-късно и във всички обществени зелени пространства. Според анализите, един единствен фас може да замърси до 500 литра питейна вода, която става негодна за пиене.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:49 · 27.06.2018
как си прави реклама този хотел, именуван на прословутото френско стихотворение "Maitre corbeau sur un arbre perche"............по нататък ясно се знае........Klebre place.............
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент