13:55 ч.

16.07.17

1 мин.

0

0

0

Юнкер предупреди Турция за смъртното наказание

от редактор |

Юнкер предупреди Турция за смъртното наказание

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер призова Турция да се придържа към демократическите ценности, ако иска да се присъдени към Европейския съюз. Той бе категоричен, че Брюксел няма да приеме решението на съседите ни да върнат отново смъртното наказание. 


В при последния разговор с Ердоган разбрах, че той иска да се приближи към Европа, а не да се отдалечи, заяви Юнкер в интервю за "Билд". "Който иска да стане член на Европейския съюз, се присъединява към съюз на ценности. Европа продължава да протяга ръка, но тя очаква Турция също ясно да покаже своите европейски цветове и категорично да приеме основните европейски ценности, каза още Юнкер.


По-рано през деня президентът на Турция Раджеп Ердоган размаха пръст на всички предатели и обяви, че няма да слуша нито Ханс нито Джордж в реч, с която отбеляза годишнината от неуспешния пуч. За да не бъдат пропуснати думите му от гражданите, мобилните оператори пратиха звуков файл до своите клиенти. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент