23:34 ч.

14.07.17

1 мин.

0

0

0

В Турция са уволнен още седем хиляди държавни служители

от Николина Александрова |

В Турция са уволнен още седем хиляди държавни служители

В Турция са уволнен още седем хиляди държавни служители, заради участие в опита за преврат.


Това стана ясно от новото постановление на турското правителство в рамките на действията, съобразно извънредното положение, наложено след опита за преврат през юли миналата година.


Резолюцията бе публикувано в вестник на Resmi Gazete


"Лицата, които са изброени се освобождават от държавна служба във връзка с участието им в групи, организации или лица, считани за терористични или водеща дейност срещу националната сигурност", се посочва в постановлението, което има силата на закон в рамките на съществуващите след опит за преврат режим в Турция.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент