Стачка парализира столицата на Европа - Европа - Стандарт Нюз


12:40 ч.

10.10.17

1 мин.

0

1

0

Стачка парализира столицата на Европа

от редактор |

Стачка парализира столицата на Европа

Фото "L'Avenir"


Освен държавните служители във Франция, днес стачкуват и служителите в обществените услуги на Белгия, съобщи БНР.


Най-тежко са засегнати превозите, пощенските услуги, училищата, детските градини и болниците. В Брюксел - административната столица на Европа, се движи само една от четирите линии на метрото.


Стачката е предизвикана от решенията на правителството за замразяване на бюджетите за обществени услуги и заради предстоящата приватизация на държавни предприятия.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:04 · 11.10.2017
Европа се самоунищожи отдавна.Всички съюзи се правят за да бъдат УНИЩОЖЕНИ, от което някои среди трупат ОГРОМНИ капитали. А ,,Народа прост,живота тежък,скучен...“
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент