Ши*ани чужденци, крещял един от стрелците

Ши*ани чужденци, крещял един от стрелците | StandartNews.com

„Ши*ани чужденци". Това крещял един от извършителите на кървавата стрелба в Мюнхен. Очевидци разпространиха видео в Туитър, което е от случая пред "Макдоналдс". На него се вижда, че мъжът стои пред ресторант и произвежда около 20 изстрела. Мъж с тъмна коса, в черна тениска и дънки се прицелва в хората пред ресторанта до „Олимпия", близо до метростанцията до търговския център. Той вдига ръцете си, в които държи пушка, и стреля по хората пред ресторанта, които започват да бягат.

Друго видео, публикувано в социалните мрежи, се вижда мъж, който крещи на предполагаемия терорист на паркинг обидни думи и му казва „да си свали оръжието". Стрелецът преминава през покрива на паркинга и крещи: „Аз съм германец!". След това мъжът, който го обижда, му казва „да си затвори устата".

Органите на реда в най-голямата германска провинция - Бавария - подчертаха, че към момента няма доказателства за ислямистки фон на нападението в Мюнхен, предава радио Bayerische Rundfunk. Властите не могат да потвърдят данните за предполагаема смърт на извършителя, но увериха, че издирването му продължава из целия град и околностите му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай