14:45 ч.

06.06.18

1 мин.

0

4

0

Популизъм: Премиер се прави на чистачка

от редактор |

Популизъм: Премиер се прави на чистачка

Министър-председателят на Холандия Марк Рюте си спечели вълна от одобрителни коментари сред своите съграждани, след като реши сам да си почисти разлятото от него кафе на влизане в холандския парламент.


След преминаване на скенерите Рюте изпусна чашата с кафето си и направи локва от кафе на земята. Бързо на помощ се притече жена от почистващия персонал, но вместо да я остави да си свърши работата, Рюте ѝ взе парцала и сам забърса мръсотията.


Действията му предизвикаха радостта и на останалите чистачки в парламента, а и в социалните мрежи.
Рюте е известен с това, че често ходи на работа с велосипед, а освен това не полза и охрана.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Тримбицанов · 08:39 · 07.06.2018
Тези са много свестни да знаете ! Чист популизъм . Именно западните политици харесват хора като Бойко и нему подобни . Пияницата Елцин беше много тачен на запад . Тези свестни западняци ни обичат до като не започнем да отстояваме интересите си
Shopeto · 23:52 · 07.06.2018
@Тримбицанов "да отстояваме интересите си" имаш в предвид да настояваме сами да си бършем лайната? Това почти сме го постигнали.
Потребител · 19:24 · 06.06.2018
Нашите Боклуци в парламента, само чакат да КРАДАТ. Нищо не вършат. Боклук Борисов е най- крадливия министър до сега.
Shopeto · 23:50 · 07.06.2018
@Потребител Чак пък най-крадливият... нямаше ли преди това една история с един цар?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент