11:55 ч.

26.07.18

1 мин.

0

0

0

Плутархос Маридакис: Властите са виновни за жертвите и щетите в Гърция

от редактор |

Плутархос Маридакис: Властите са виновни за жертвите и щетите в Гърция

"Голямата вина идва от властите. Те нямат никакъв конкретен план при пожари". Това посочи икономистът Плутархос Маридакис след жестоката огнена стихия, която отне живота на над 80 души в съседна Гърция.


"Говорят, че се издирват още 40 души, но никой не може да каже със сигурност точния им брой", Според него броят на жертвите, които към момента са над 80, ще се увеличава.


"Всяка година в Гърция по това време, понеже е сух сезон, има опасност от пожар. Това, което нашите власти не направиха, беше превенция. Тези райони са многократно засегнати от пожари", заяви той за "Здравей, България".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент