11:10 ч.

26.05.18

1 мин.

0

6

0

Пиян като кирка стреля с Калашников към детска градина

от редактор |

Пиян като кирка стреля с Калашников към детска градина

Мъж е арестуван в Загреб, след като откри стрелба с автомат Калашников по детска градина. Той стрелял от четвъртия етаж на съседна сграда и след бързата реакция на полицията е арестуван след 3-часова обсада.


"В 9.30 часа сутринта чух отделни изстрели. Не откоси, а отделни изстрели. Съседката ми каза, че полицията е извикана", заяви местен жител, живеещ близо до мястото на инцидента.
Родителите на децата бързо са пристигнали на място да ги приберат. Няма пострадали. На площадката са играели около 30 деца, съобщава "Ютарни лист".


Полицията идентифицирала стрелеца - 34-годишният Хървоя М. от Нущра, който живеел в сградата заедно със съпругата си и малкото им дете.


При задържането му от спецчастите Хървоя е бил пиян като кирка. Той се затворил в банята на апартамента си и не пускал там никого.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:54 · 26.05.2018
Нека авторът на статията покаже как изглежда "пияна кирка",а после може и да се откаже от кръчмарска та лексика, ако е учил достатъчно, може и да успее!
Потребител · 12:40 · 26.05.2018
Бум, бум, бум ще си купя автомат, хей я....
Брегович е виновен
Философ · 12:19 · 26.05.2018
Редактора е от село. Там така му думат
Потребител · 11:20 · 26.05.2018
Какво значи, чe e пиян като кирка. Аз разбирам, чe e бил много пиян, но защо e употрeбeно точно такова сравнeниe, нe разбирам.
Потребител · 11:21 · 26.05.2018
@Потребител Кирката нe e ли инструмeнт за копаeнe на дупки? Какво общо има тука или аз съм изостанал в развитиeто.
Потребител · 11:38 · 26.05.2018
@Потребител Г-н / г-жа Редактор е завършил / а у Факултето. И аз не знам кирките да пият !?!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент