18:55 ч.

20.04.17

1 мин.

0

0

0

Отмъкнаха химикали за бомби във Франция

от редактор |

Отмъкнаха химикали за бомби във Франция

Летище на Националната ветеринарно-медицинска школа се превърна в лесна плячка


50 литра химикали, които може да бъдат използвани за направата на бомби, бяха отмъкнати от летище във Франция. То се ползва от Националната ветеринарно-медицинска служба. Опасните вещества са били в самолет, който е трябвало да изпълни полет, обяви "Паризиен". 


Отмъкнати са трихлоретилен, лимонена киселина, ацетон и цинков флуорид. "Като се има предвид продуктите, очевидно е, че ти може да се използват за производство на взривни устройства", обяви специалист за изданието.


Въпросното летище не за пръв път е ограбено. При предишният бяха задигнати материали за амфетамини. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент