15:10 ч.

15.07.17

1 мин.

0

2

0

Нова атака с киселина в Лондон

от редактор |

Нова атака с киселина в Лондон

Ново нападение с киселина е извършено в Лондон само 24 часа след серия от пет подобни инциденти, съобщи "Индипендънт".Полицията съобщава, че в петък е имало опит за кражба на мотопед в квартал „Дагенхам" в Лондон. Нападнатият е бил приближен от мъже, които са го облели с описана като „пагубна" субстанция. Мъжът е бил закаран в болницата без трайни наранявания.Това се случва ден след като пет отделни жертви са били атакувани от нападатели в северните и източните части на столицата. Полицията е извършила два ареста, свързани с нападенията от четвъртък.
„Ставаме все по-често свидетели на нападения с корозивни субстанции в Лондон", заяви инспектор Бен Кларк от британската полиция. Той посочи, че буди загриженост фактът, че нападенията с киселина се разпростират във Великобритания, след като преди са били свързани с „престъпления на честта", при които мюсюлмани обезобразяват жени, най-вече в Южна Азия.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 08:32 · 16.07.2017
Така става след като безучастно гледахме как Европа се пълни безусловно с мюсюлмани които никога не са имали намерение да се интегрират ,а това си е необявена война ! Та защо се чудите че има тероризъм в Европа ? А от християни ли е ? От будисти ли е ? От евреи ли е ? От мюсюлмани е драги , а европейските лидери така и не разбраха че те са виновни за всичко това и продължават да не вземат мерки . Англичаните макар и късно опитват с БРЕКЗИТ а. А останалите ?
Валка · 17:34 · 15.07.2017
Реципрочни действия след като ги хванат
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент