13:50 ч.

30.04.18

1 мин.

0

0

0

Нов потребителски механизъм ще заработи в страните-членки на ЕС

от редактор |

Нов потребителски механизъм ще заработи в страните-членки на ЕС

"Предстои още много работа в рамките на ЕС за въвеждането на новите моменти в бъдещото развитие на потребителското законодателство в ЕС и усилията, които ЕК е положила за това да се оптимизира правната рамка". Това заяви председателят на Комисия за защита на потребителите Димитър Маргаритов, цитиран от БГНЕС.


"В усилието да бъдат обсъдени тези предложения, още в други ден първият от серията диалози, които ще бъдат проведени и посветени на тази тема във всички държави-членки. Първият ще бъде в България в представителството на ЕК, където ще имаме възможност в най-широк кръг да направим първата крачка в комуникирането на т.нар. „New Deal", каза още Димитър Маргаритов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент