13:35 ч.

18.04.17

1 мин.

0

2

0

Наблюдател: 2,5 млн. са подправените гласове в Турция

от редактор |

Наблюдател: 2,5 млн. са подправените гласове в Турция

Съветът на Европа смята, че нарушенията са много сериозни


2,5 млн. гласове от референдума в Турция са били подправени, обяви евродепутът Алев Корун. Австриецът бе част от наблюдателите на вота в югоизточната ни съседка от страна на Съвета на Европа.


Тези нарушения променят изцяло резултатитие, заяви той в интервю на сутрешния блок на радио "ORF". "Факт е, че по-закон важат само приковете с печат. Върховният им изборен орган обаче реши, че това няма значение", обяви той. Самият Корун е станал свидетел на машинации в Диарбекир, където не са били допуснати хора да гласуват.  


Обвиненията, отправени от Съвета на Европа към Турция са много сериозни и причина за прекъсване на преговорите за присъединяване към в страната с Европейския съюз, заяви председателят на групата на либералите в европарламента Ги Верхофстад.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:14 · 18.04.2017
резняка го боли половината пишка, тази, отрязаната де... нима не разбрахте, че референдума е за парлама (както се изразяват резняците).... ЕрдоГъз е решил да става султан и няма кой да му пречи...измисли един преврат, за да може да си развирже ръцете и да се разправи с опозицията....
Потребител · 13:47 · 18.04.2017
МНОГО ГРЕ6КИ,ВА?! МАИ РЕДАКТОРИТЕ СТЕ ПОПРЕКАЛИЛИ С АЛКОХОЛА ПРЕЗ ТОЗИ ВЕЛИКДЕН?!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент