11:05 ч.

14.07.18

1 мин.

0

6

0

Италия и Малта спорят кой да приеме кораб с 450 мигранти

от редактор |

Италия и Малта спорят кой да приеме кораб с 450 мигранти

Италианският вътрешен министър Матео Салвини заяви, че кораб с 450 мигранти на борда, за който се смята, че е в малтийски води, не може да дойде в Италия, предаде ДПА.


"Нека Малта, трафикантите на мигранти и хуманитарно настроените хора от цяла Италия и цял свят да знаят, че този кораб НЕ МОЖЕ и НЕ БИВА да идва в италианско пристанище", написа Салвини в Туитър.


Вътрешното министерство на Малта обаче заяви, че корабът се е намирал на 53 морски мили от италианския остров Лампедуза и на 110 морски мили от Малта, когато координационният център за морски спасявания в Рим е уведомил малтийските власти.


Министерството добави, че хората на борда на кораба са изявили желание да отидат в Лампедуза и тъй като корабът се е намирал в открито море Малта не е можела да им дава наставления.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:33 · 14.07.2018
хората на борда на кораба са изявили желание да отидат в Лампедуза ......Докога ще продължава този ЦИРК "НПО-ШОРОЩ" ...Пратете два-три кораба при акулите ,качете видео със спасяване на гладуващите акули от вида Мако и да видим ще има ли желаещи за соц.помощи от Европа???
Shopeto · 08:54 · 15.07.2018
@Потребител В Европа има и хора, на които не им е приятно да гледат как някой се дави, докато те самите чернеят на плажа. Разбираш защо предложението ти, макар и със сигурност ефективно, е непрриложимо. Затова, ако ннямаш някоя по-практична идея, поне си мълчи.
Потребител · 13:30 · 14.07.2018
А защо не го върнат там откъдето е тръгнал , да изловят трафикантите и да им го ........... Защото с досегашното си пъчене че са спасили Х на брой нелегални мигранти само увеличават проблема в Европа , и са на път да преселят Африка и Азия в Европа . Пълни некадърници управляват Европа които и досега не приеха правила за прием на мигранти от друга религия в Християнска Европа!
Потребител · 12:32 · 14.07.2018
Много правилно казано!!!!
Потребител · 12:24 · 14.07.2018
Да го предадат на бездетната лезбийка меркел. Или на бездетния алкохолик -юнкер. Все бездетни сектанти масони управляват европа а европейските граждани гласуват ли гласуват за тях.
Shopeto · 08:42 · 15.07.2018
@Потребител Меркел има два брака и две осиновени деца. Но и "бездетна лезбийка" да беше, хората пак щяха да я избират, защото за разлика от простаците които простаци като теб биха избрали, тя явно знае какво прави - или ми твърдиш, че немците са обедняли заради нея...
Хайде, щом си толкова напет, дай едно име на един политик, все едно от къде по света, за който ТИ би гласувал.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент