Италианец държал 10 години румънка в плен

Италианец държал 10 години румънка в плен | StandartNews.com

Румънка бе държана в плен и измъчвана от италианец в продължение на 10 г., съобщи Romania Insider. Жената родила две деца от насилника си, които били принудени да живеят при същите нечовешки уловия - в мазе.

По време на пътна проверка на колата на насилника полицаи забелязали дете в лошо здравословно състояние. Момченцето носело стари и мръсни дрехи и очевидно живеело при лоши условия. Полицаите поискали да се срещнат с майката на детето и така историята на румънката излязла наяве.

През 2007 г., едва 19-годиша, жената идва в град Ламеция, Южна Италия. Хваща се на работа в дома на възрастна жена, за която се грижи. Кошмарът за румънката започва, когато жената умира, а синът й задържа момичето в дома си. В продължение на 10 г. италианецът я изнасилва и измъчва. Тя му ражда две деца, които са принудени да живеят в същите нечовешки усовия като нея - заключени в мазе, без достъп до вода, ток и елементарни санитарни условия.

Когато е намерена от полицаите в сряда, румънката била в много лошо здравословно състояние и със следи от множество травми. Според полицията тя била връзвана за леглото, насилвана и бита в продължение на години. Жената и двете деца са настанени в приемен център, а италианецът е арестуван. Той има предишни присъди за сексуално насилие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай