21:00 ч.

13.04.18

1 мин.

0

3

0

И Холандия отказа да воюва в Сирия

от редактор |

И Холандия отказа да воюва в Сирия

Холандия не възнамерява да се присъедини към евентуална военна операция срещу Сирия, въпреки че нейното правителство вероятно е употребило забранени химически оръжия. Това съобщи днес холандският министър-председател Марк Рюте, цитиран от Ройтерс.


"Ние имаме разбиране за възможна реакция, но на този етап не се предвижда участие на Холандия", каза Рюте.


Преди това и Германия отказа да участва във военна операция в Сирия.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:43 · 14.04.2018
всичко е в теорията на вероятното-вероятно има, ама може и да няма-и кво ние ги ударихме-очаквайте ги на границите
Потребител · 23:52 · 13.04.2018
всички знаят за какво става реч и затова предпочитат да си траят
Shopeto · 08:27 · 14.04.2018
@Потребител "Всички" досега се състои от Германи (те пък кога ли са участвали) и сега Холандия (мога и за тях да ти обясня защо, ако те интересува). Повечето хора (съответно държави) предпочитат да не си цапат ръцете. А и защо да се карат с Русия, Путин им подхвърля от време на време по някое бонбонче. Това по принцип се нарича егоизъм и е доста разпространено явление.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент