16:00 ч.

09.05.18

1 мин.

0

7

0

Германия събира разделените мигрантски семейства

от редактор |

Германия събира разделените мигрантски семейства

Германското правителство одобри нови правила, които ще позволят мигранти, ползващи се с ограничена закрила, да подадат молба членове на семейството им да живеят при тях в Германия. Това става повече от две години след като бе преустановена практиката за събиране на семейства, предаде Асошиейтед прес.


Регулациите влизат в сила през август. Те дават достъп в Германия на максимум 1000 роднини на мигранти с "допълнителна закрила" (което е различно от пълноправно убежище) месечно.


Събирането на семействата беше предмет на много спорове при преговорите за съставяне на ново германско правителство по-рано тази година.


Кабинетът обяви днес, че мигрантите няма да бъдат законово упълномощени да се събират с близки роднини - съпруга или съпруг, деца под 18 години или родителите на мигранти под 18 години, а властите ще решават всеки случай поотделно въз основа на хуманитарни съображения.


Хора, които са сключили брак, след като са напуснали родината си, няма да могат да кандидатстват за достъп на съпруга или съпругата си.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 23:01 · 09.05.2018
Нека ги събират всички араби и негри в Сирия или в Африка( Либия).Да са далече от Европа.
Shopeto · 07:26 · 10.05.2018
@Потребител И след това направо да ги поръсиме с нещо за да не ни миришат? Например с Циклон-Б?
Потребител · 15:08 · 10.05.2018
@Shopeto Доста добро предложение!
Потребител · 18:26 · 09.05.2018
За съжаление е така. Германия е бита карта. Тук върви една доброволна ислямизация .Аз мисля да се връщам в България.
Потребител · 18:16 · 09.05.2018
Мислех а и не само аз германците за умен народ. А се оказаха пълни тъпаци. Една бездетна лезбийка им се изсра на главите а и продължава да го прави.
Потребител · 22:04 · 09.05.2018
@Потребител Ти явно нямаш представа за какво става въпрос, също като другите идиоти тук. Затова Германия е и ще си остане държава, в която всички биха живяли, а в България никой не иска и на гости да дойде.
Потребител · 17:14 · 09.05.2018
Знаeх си аз.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент