19:55 ч.

14.08.17

1 мин.

0

1

0

Френски град остана без транспорт заради насилие

от редактор |

Френски град остана без транспорт заради насилие

Френският град Нант остана без градски транспорт днес. Шофьорите на рейсове и трамваи отказаха да излязат от гаражите. Те вдигнаха стачка заради зачестилите атаки към тях.


От началото на лятото има десет нападения над нас. Нещата са особено страшни в центъра, където се върти и търговия с дрога, обявиха от шофьорите. 


Двете последни нападения в петък и събота са прелели чашата на търпението. Един от служителите в транспорта дори е бил в полница, където са му направили няколко шева. 


Хората все още си мислят, че Нант е малък град, но станахме метрополис като Париж, отсякоха шофьорите. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:42 · 15.08.2017
Ей това са европейските ценности които ни натякват европидорасите
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент