15:25 ч.

19.05.17

1 мин.

0

1

0

Фериботите в Гърция тръгват в полунощ

от редактор |

Фериботите в Гърция тръгват в полунощ

Изпълнителният комитет на Общогръцката федерация на моряците обяви, че слага край на стачката. Фериботите и корабите ще тръгнат отново в полунощ. 


Корабите също ще изпълняват нормално графиците си. Министър Панайотис Курумблис успя да постигне договорка с профсъюза на моряците и обяви, че ще изпълни исканията им за запазване на пенсиите и колективните трудови договори.


Федерацията на моряците благодари на всички, които се включиха в стачката, защото успяха да се преборят за своите искания.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:32 · 22.05.2017
Всички народи на съседните държави постоянно доказват,че струват нещо.Само ние - НЕ!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент