23:25 ч.

17.07.17

1 мин.

0

0

0

ЕС: „Преговаряме с Обединеното кралство за постигане на съвместен подход по въпроса за СТО“

от Николина Александрова |

ЕС: „Преговаряме с Обединеното кралство за постигане на съвместен подход по въпроса за СТО“

 Европейският съюз и Великобритания планират да представят съвместно предложение за промяна на условията на своето членство в Световната търговска организация (СТО), като това ще се случи през септември или октомври, предава Reuters, цитирана от агенция Фокус. 


„В момента преговаряме с Обединеното кралство за постигане на съвместен подход по въпроса, по всички аспекти на напускането, по отношение на СТО“, уточни източник от ЕС, настоял да запази анонимността си. 
Въпросите, които ще бъдат засегнати в съвместния подход, ще включват: митата за селскостопанските стоки, субсидиите за земеделие и ангажиментите при търговията с услуги. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент