18:05 ч.

22.04.18

2 мин.

0

7

0

Емил Радев: Удържахме еднополовите бракове извън регламента в Брюксел

от редактор |

Емил Радев: Удържахме еднополовите бракове извън регламента в Брюксел

Успяхме да удържим всички опити да се вкарат еднополовите партньорства в регламента от Брюксел. Ще има дебат може би другия месец, ще видим какво искат социалистите, Зелените - ние от Европейската народна партия ще окажем отпор на това. Това заяви Емил Радев, евродепутат от Европейска народна партия-ГЕРБ, по Канал 3.


"Европейските социалисти (ПЕС) продължават да настояват да има такива законови текстове. То може да се случи през нашето европейско председателство, но това няма правен ефект. Доколкото виждам от позицията на Европейската комисия, тя няма да се поддаде на тези внушения", каза Емил Радев по Скайп.


"Само българският парламент може да приеме такива законови мерки, има си блокиращи механизми, това няма да доведе до някакви правни ефекти", изрази увереност Емил Радев.


За появилата се опасност президентът на Франция Еманюел Макрон да опита да повлияе на успеха на срещата на високо равнище в София през май за ЕС и Западните Балкани, Емил Радев сподели, че няма такава опасност.


"Считам, че няма такава опасност. Уверен съм, че ще се състои срещата - Западните балкани са важна тема, всички се стремим да има стабилност и да има сигурност в региона, защото е пряко свързано със сигурността на 500 милиона европейски граждани", посочи Емил Радев.
Ракетната атака, предприета от САЩ, Франция и Великобритания срещу Сирия, юристът оцени така: "Смятам, че тук няма нарушение на международното право. Това не беше операция на НАТО, беше някаква обща операция. Нанесоха се удари върху съоръжения за химически оръжие, което и забранено с конвенции. Мисля, че ще се докаже използването на химическо оръжие в Сирия".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 01:04 · 23.04.2018
благодарете се на разума на БЪЛГАРИТЕ че мислят с главите си а не с парите.
Shopeto · 20:39 · 23.04.2018
@Потребител В случаят не мислят с главите си, а ссъс... е, ти се сещаш с какво.
Потребител · 21:15 · 22.04.2018
Популизам гeрб Сeга вeчe са против eднополовитe браковe дeмeк И ниe как Сиикe слушамe народа барeм придърпамe повeчe прости избиратeли копанята с помията нe e за изпусканe справка снимката към статията
Потребител · 21:10 · 22.04.2018
как eднополовитe дeто искат да живeят заeдно могат да сe рeгистрират та ако умрe eдиния другия да наслeди половин пeнсия като при разнополовитe или ако сe раздeлят как си дeлят имущeството, как това e урeдeно в закона
Shopeto · 19:54 · 22.04.2018
Цъфнало всичко, че и вързало, най-големият проблем на българинът са хомосексуалистите. Мога ли да попитам какво ви пречат? Или се върмущавате както навремето църквата срещу изкушенията на плътското? За да не се изкушавате и вие? Да ви издам една тайна: ТОВА НИКОГО НЕ ИНТЕРЕСУВА! Правете каквото искате и оставете хората на мира. Стана като в арабските страни в тая държава.
Потребител · 10:00 · 23.04.2018
@Shopeto Да се вкара первезията в детските градини е малко ранничко и за народа напълно ненужно. Глупостите ще научат лесно - на човещина ги научете, респективно на източно-православните ценности!
Shopeto · 21:25 · 24.04.2018
@Потребител Как стигаш до идеята, че хомосексуализмът е перверзия? И как стигаш до абсурдната идея, че ще се разпространи в детските градини? И за кои православни ценности говориш изобщо? Не забелязваш ли, че алчни за власт простаци те водят като мечка на синджир? Помисли пет минути и ще видиш колко е абсурдо това, което се излива от медиите.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент