19:25 ч.

16.02.17

1 мин.

0

0

0

Екипът на Тилърсън ядоса Лавров

от редактор |

Екипът на Тилърсън ядоса Лавров

САЩ призова Русия да спазва споразумението на Минск


Гаф на сътрудниците на Рекс Тилърсън ядоса Сергей Лавров. Причината за това станаха действията им, които прекъснаха встъпителното слово на държавният секретар на САЩ. Янките погнаха журналистите да напуснат залага, където се срещаха Тилърсън и външния министър на Русия.


"Защо ги държите до вратата?", скочи Лавров, а словото на Тилирсън секна. 


Американецът обяви също, че по време на срещата е изтъкнал на Лавров, че САЩ иска Русия да спазва споразумението от Минск за Украйна. "Ще работим с тях, когато имаме общи интереси", обяви още Тилърсън. 


Лавров пък обяви, че Русия не се интересува от други страни и няма пръст в шпионските скандали, които тресат Белия дом. Той заяви пред медиите от родината си, че по време на срещата не е ставало на въпрос за санкциите, които са наложени на Москва. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент