11:15 ч.

22.08.18

1 мин.

0

2

0

Дъщерята на Виктор Орбан хвърля памперси на пътя

от редактор |

Дъщерята на Виктор Орбан хвърля памперси на пътя

Унгарски туристи в Хърватия са снимали как дъщерята на Виктор Орбан хвърля памперс на пътя. Позорната постъпка е много коментирана от унгарските медии.


Унгарката Езтер, която е разпространила снимките, е засякла Рахел Орбан в една крайпътна бензиностанция.


"Не можех да повярвам, когато видях "кралската двойка" Рес и Тиборч. Рахел вече е в нова пухкава бременност. Тя свали пелената на бебето и я хвърли надолу по пътя, въпреки че кошчето за боклук бе само на 20 метра от нея. Аз извиках към тях: "Баща ти не те ли научи на добро поведение?" Те обаче се усмихнаха, сякаш не чуха нищо", разказва Езтер.


Тиборч пък веднага се качил в колата. "Бях много разстроена. Мен родителите ми са ме учили, че като отида в чужбина, трябва да се държа като гост и да не изхвърляме боклук, в този случай мръсни пелени, по пътя. Затова си струва да се изучава туризмът в Швейцария", пише още Естер и прилага снимките, но не уточнява точното място на инцидента.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:42 · 22.08.2018
А бe опитват сe пeдeраститe да скалъпят някоя лъжа, за да отслабят Орбан, ама нe им провървява, защото човeкът хeм знаe, хeм можe, хeм си e мъж на място и такива изфабрикувани номeра, нeдоказани и нeвидeни, нe минават мeтъра.
Shopeto · 17:39 · 22.08.2018
@Потребител Пише "унгарката Езтер"... като става дума да си защитаваш идолите, тогава за теб и жените стават педерасти. И кое точно е излъгано според теб?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент