08:45 ч.

05.07.18

1 мин.

0

2

0

Бойко Борисов става "Европейска личност на годината"

от редактор |

Бойко Борисов става "Европейска личност на годината"

Премиерът Бойко Борисов става "Европейска личност на годината". На официална церемония днес в Сараево той ще бъде награден с „Златен плакет – Европейска личност на годината", давана от Агенцията за избор и представяне на ръководители от Босна и Херцеговина, Централна и Югоизточна Европа.


Призът се дава на премиера Борисов за личното му ангажиране за икономическото сътрудничество в региона.


Преди награждаването премиерът ни ще разговаря с председателстващия Съвета на министрите на Босна и Херцеговина Денис Звиздич. В състава на официалната ни делегация е и министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 06:25 · 06.07.2018
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах
.,,. · 19:50 · 05.07.2018
.,.,.,
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент