Борисов: Много от партиите се опитваха да използват политически бруталния случай с Виктория

Борисов: Много от партиите се опитваха да използват политически бруталния случай с Виктория | StandartNews.com

Ще настоявам да не се промени координацията между европейските институции. Няма как да се подготвим за вариант, ако няма сделка за Брекзит. И в САЩ се готвиха за урагана Майкъл, но стотици са изчезнали. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който пристигна Брюксел за редовното заседание на ЕС.

"Не мога да предизвестя изхода на този съвет сега. Едно голямо "Извинявай" от всички, защото на базата на фалшиви публикации се направиха коментари за България", каза още той.

"Мисля, че сега всички ще си пуснат туитове. В защитата на Орбан, казах, че за някои негови изказвания съм бил против", допълни Борисов.

"Да не повтарям упреците ми към него. Много от партиите се опитваха да използват политически бруталния случай с убийството в Русе. Имаше голямо извинявай и от страна на Вебер, и от другите колеги", заяви Борисов
"Ние имаме коалиционно споразумение, в което ясно е разписано какво трябва да правим четири години. В коалицията „Обединени патриоти" си имат свои правила, за които аз нито се интересувам, нито съм информиран, нито ми е работа да съм информиран", заяви премиерът.

„Отделно преди два или три дни г-н Сидеров беше с мен с Николай Бареков в МС, днес говорих един час с вицепремиерите Симеонов и Каракачанов по темите, по които им какво да правим заедно", каза още той. „Оттук нататък, те вече толкова ежедневни станаха техните спорове, че не намирам за интересно дори да ги коментирам"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай