16:35 ч.

05.10.18

1 мин.

0

1

0

Бившият македонски премиер Никола Груевски бе осъден на затвор

от редактори |

Бившият македонски премиер Никола Груевски бе осъден на затвор

Снимка: БНТ/БТА Архив


Апелативният съд в Скопие отхвърли като неоснователна жалбата на бившия македонски премиер Никола Груевски по делото "Танк" и изцяло потвърди присъдата на първоинстанционния съд от две години затвор, съобщи МИА.


Съдът частично прие жалбата на обвинения бивш помощник министър на вътрешните работи Гьоко Поповски и промени част от решението за наказанието, като го осъди на затвор от четири години и шест месеца, а в останалата част потвърди решението на първоинстанционния съд.


На 23 май тази година наказателният съд в Скопие осъди за купуване на луксозен мерцедес на стойност 600 000 евро първия обвинен Гьоко Поповски на шест години и шест месеца затвор, а вторият обвинен Никола Груевски като подстрекател за извършване на делото на две години затвор. Двамата обжалваха решението на съда.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:41 · 08.10.2018
Как може да си позволи съдът да съди такова “величие“ на коминтерна и на сърбоманията,след като червения му гъз е луксозен и не понася седалките на лимузини под 600 000 евро?!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент