17:15 ч.

13.10.17

1 мин.

0

5

0

Белгия отне статута на 44 бежанци

от редактор |

Белгия отне статута на 44 бежанци

Хванали ги, че се връщали в родината за "ваканция"


44 чужденци вече не са със статут на бежанци в Белгия. Той им бе отнет от властите и им предстои да бъдат върнати в родината си. 


Повечето от тях са иракчани и афганистанци, обявиха белгийските медии. Те са се издънили след проверка, която е направена на 118. Оказало се, че се прибирали в родните си страни за "ваканция" и после пак се връщали. "Не задържаме никой в Белгия, но да твърдиш, че бягат от една страна заради опасност за живота и пак да ходиш там, не е редно", обяви заместник-държавният секретар по миграцията Тео Франкен (на снимката)


Едно да се прибереш за погребение или друго семейно събитие, но съвсем друго е да стоиш там месец или три, допълни той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 08:19 · 16.10.2017
Ква ваканция, ония се връщат за инструкции и евентуално тренировки за бомбене на малоумни европейци като тоя на снимките. И щом сте хванали само 44 от 1 000 000 си е бахти процента и подигравката
Потребител · 09:03 · 15.10.2017
Вече навсякъде се пише и се знае ,че Европа ще бъде завладяна от нашественици от Азия и Африка,а корумпираните Европейски политици са се продали на задкулисието,което дърпа конците.
Потребител · 20:45 · 14.10.2017
Егати му историята,която се случва с белия свят?!Ако си един бял, беден европеец,християнин,никой,ама никой не го интересува как преживяваш и къде ходиш!?Напротив ако отидеш в Белгия,ще ти вгорчат животът,ще висиш с години без да имаш право да работиш и най мръсния и непривлекателен труд!?И накрая ще те изгонят под някакъв предлог!Виж появи ли се мангал ,веднага го поемат като топъл хляб.То не са закони,права,адвокати,даже много пъти се прецакват хора от съответната държава за сметка на мюсюлмани и всякаква паплач!?
Потребител · 02:49 · 15.10.2017
@Потребител ОЩЕ ЛИ НЕ РАЗБИРАШ ЧЕ МАНГАЛИТЕ СЕ ВНАСЯТ ЗА ДА СВАЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ НА БЕЛИТЕ. ПЪРВО. И ВТОРО ЗА ДА МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ПО БЪРЗО НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. ПРЕДСТОИ ПРЕДИ ТОВА ОБАЧЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА А ТЯ ВЕЧЕ Е ПОДГОТВЕНА
Потребител · 18:48 · 14.10.2017
ходят на воeнно обучeниe
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент