13:40 ч.

08.08.18

1 мин.

0

0

0

Българите, които пътуват с влак през германския град Зигбург, да бъдат внимателни

от редактор |

Българите, които пътуват с влак през германския град Зигбург, да бъдат внимателни

Българите, живеещи или пътуващи през близкия до Бон град Зигбург в Германия, да проявяват особено внимание при придвижването си с влак, заради избухналия вчера край гарата пожар, предупреждават от консулството ни във Франкфурт на Майн.


Българите, които ползват експресните влакове, обслужващи Зигбург, да следят местните медии, както и съобщенията на властите, за да се уверят, че влаковете се движат по разписание, съветват от консулството ни.


Пожар обхвана вчера близки до гарата къщи и засегна гаровото пространство. Най-малко 28 души, сред които 20 местни жители, бяха ранени. Властите отцепиха района, а 520 пожарникари локализираха огъня.


Движението на високоскоростния влак от Кьолн за Франкфурт бе временно спряно в едната посока. Нарушения в разписанията на влаковете се очакват и днес. До момента няма данни за ранени или пострадали при пожара български граждани.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент