Боливуд: Малката булка е убита

Боливуд: Малката булка е убита | StandartNews.com

Индийски актьори обвиняват годеника на Пратиша Банерджи за смъртта й

Викаш Гупта, едно от големите имена в кино и тв индустрията на Боливуд и близък приятел на трагично отишлата си Пратиша Банерджи, публикува в социалната мрежа Фейсбук "Кърваво писмо". В него открито се заявява, че младото момиче е убито. Той помества и снимки от аутопсията на 24-годишната звезда, на които се виждат синини и кръвонасядания. Писмото е изпратено и до изданието "Мумбай мирър", което е обвинено от Гупта, че доста едностранно отразява трагедията с Пратиша. Към манифеста на продуцента са се присъединили с подписите си още куп индийски звезди от сериалите - Сидхарт Шукла, Ада Хан, Леена Диас, Смита Бансал.

В документа приятелите на Пратиша заявяват, че според тях полицията е била заблудена, медиите и обществото - също. И разказват своята версия за живота, любовта и проблемите на Банерджи. "Ако Пратиша се е самоубила, защо лицето й е издрано и по него има синини? Те се виждаха съвсем ясно върху тялото й. Всички говорят, че уж се е обесила, а медиите в Индия твърдят, че става дума за злополучна любов между нея и Рахул Радж Синк. По време на кремирането и ритуала, който го предхождаше, ясно се виждаха раните - те могат да бъдат получени само при удари по носа и бузите. Едва сега ги видяхме и снимахме. Информирахме всички за тези белези, за късния нощен пост, който е изпратила, преди да бъде намерена мъртва, когато е молела за помощ и да бъде измъкната от тази връзка. Информирахме за съобщението, което е изпратила на Камай Пенджаби - жената, с която Рахул й изневеряваше. Искахме отговор от къде са следите по лицето й, ако се е обесила. Това не беше прекрасна връзка, както всички я представят. Едно щастливо момиче не решава да се самоубие", твърдят Гупта и компания.

Ден преди това излезе информация, че различни видове лекарства, голямо количество алкохол и късове от цигари с неустановен произход са открити в къщата на Пратиша Банерджи. Това съобщава "Хиндустан таймс", цитирайки източник от полицията на Мумбай. Гаджето на красивата актриса, която се самоуби на 1 април, е споделил по време на разпита, че Пратиша в последните дни пиела много. Скандалите между тях били по този повод. Екип от шест полицейски служители, включително една жена, са извършили огледа в жилището на Банерджи.

"Иззехме алкохола и лекарствата, които открихме на различни места. Ще се консултираме с лекар, защото медикаментите са най-различни", казаха още от полицията. Оттам изтъкват, че момичето може би е приело няколко от тях, които не могат да се комбинират. Резултатите от анализите ще помогнат на разследващите да установят дали актрисата е имала депресия, заради която е сложила край на живота си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай