Успокоение: Доналд Тръмп не е ял важни документи

Успокоение: Доналд Тръмп не е ял важни документи | StandartNews.com

Бившият адвокат на президента на Съединените американски щати Доналд Тръмп Майкъл Коен опроверга твърденията на Омароса Маниголт, бивш директор за връзките с обществеността на Белия дом с населението и гражданските организации, че държавният глава е изял важен държавен документ след среща с него.

„До десетките журналисти, които ми звъняха във връзка с твърденията на Омароса в новата ѝ книга, че Тръмп е взел мой доклад, сложил го е в устата си и го е изял... Никога не съм виждал подобно нещо, шокиран съм от факта, че някой може да го приеме насериозно".

Според Омароса след среща с Коен в Овалния кабинет на Белия дом, държавният глава е напъхал в устата си някакъв документ.

„Видях как той натъпка в устата си документа. Бях удивена как той дъвчеше и поглъщаше хартията, още повече Тръмп винаги е бил доста гнуслив. Вероятно ставаше въпрос за нещо много, много конфиденциално", пише в откъс от новата книга на Омароса, публикуван от в. „Вашингтон поуст", известен с критиките си срещу настоящия президент на Съединените щати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай