Убиецът от Лас Вегас бил богаташ, баща му - банков обирджия

Убиецът от Лас Вегас бил богаташ, баща му - банков обирджия | StandartNews.com

64-годишният Стивън Падок живеел само на 90 минути път от Лас Вегас в град Мъскийт, където през 2015 г. си е купил къща за 369 000 долара в пенсионерски квартал, съобщи „Дейли мейл".

Той живеел в дома си с 62-годишната си приятелка Мерилу Дънли. В квартала, предназначен специално за пенсионери, имало голф игрище, вътрешен и външен басейн и спортен център. Обитателите задължително трябва да са над 55 години и мястото не е разрешено за деца.

Мъжът притежавал разрешителни за лов и риболов, както и документи за пилот. Освен скъпата си къща, Падок бил притежател също така на два самолета.

В продължение на три години е работел като вътрешен одитор за „Локхийд Мартин".

Падок е син на Бенжамин Хоскинск Падок – сериен банков обирджия, който през 1969 г. бил в списъка на ФБР за най-издирвани престъпници. През тази година Падок-баща избягъл от затвор в Тексас, където излежавал 20-годишна присъда. Той останал в списъка на ФБР в продължение на осем години. Изваден е от него през 1978 г., а година по-късно е заловен пред бинго зала в Орегон. Мъжът бил диагностиран като „психопат, склонен към самоубийство".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай