22:50 ч.

14.11.17

1 мин.

0

0

0

Главният прокурор на САЩ разказа какво е казал на срещата с Кисляк през 2016 г.

от Николина Александрова |

Главният прокурор на САЩ разказа какво е казал на срещата с Кисляк през 2016 г.

Главният прокурор на САЩ  Джеф Сешънс  във вторник, на изслушване в Сената заяви, че през ноември 2016 г. на среща с тогавашния руски посланик във Вашингтон Сергей Кисляк са обсъдили въпроса с Украйна.


 Джеф Сешънс  през ноември 2016 г. бе сенатор и подкрепи предизборната кампания на настоящия американски президент Доналд Тръмп.


По време на изслушванията в Сената   Сешънс  беше попитан дали е обсъдил въпроса за Украйна с Кисляк. "Това не е въпросът, свързан с предизборната кампания", каза генералният прокурор.


Независимо от това, той веднага добави, че наистина е говорил с Кисляк за Украйна.


"И това стана, защото в кабинета ми имаше посланик на Украйна, който изрази своите аргументи срещу Руската федерация и повдигнах този въпрос пред Кисляк", обясни  Джеф Сешънс, цитиран от РИА Новости .


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент