16:25 ч.

12.09.17

1 мин.

0

0

0

Ясни са финалистите на НТЛ

от редактор |

Ясни са финалистите на НТЛ

ТЦ „Санта Марина", в едноименното ваканционно селище бе домакин на последния турнир от календара на НТЛ, преди Финалния мастърс.


Победители при мъже индивидуално са: Милен Димитров (18-40), Тодор Митев (40+), Георги Милев (55+), Сашо Димитров (утешителен).


Ваучер „Уикенд за двама" в хотел „Иван Рилски" в Банско, получи всеки един от победителите в отделните възрастови групи в сингъла. Призьорите бяха наградени лично от Никола Петков от FPI Hotels&Resorts.
При двойките мъже турнира спечелиха Светломир Станев и Иван Лалов.


Антоанета Маркова и Йордан Ников вдигнаха купата при смесените двойки.
Наградата за шампионите при двойките беше ваучер „Уикенд за двама" в хотел „Попини лъки", а финалистите в отделните възрастови групи и формати си тръгнаха с ваучери на стойност 50 лв. от бирария „Ale House".


За всички участници в проявата имаше подаръци от BILKA – новата паста за зъби Bilka Homeopathy GINGER & LIME.
Всички резултати от турнира можете да видите на www.ntl.bg
Финалният за годината мастърс на Национална тенис лига ще се проведе на 22-24 септември, на кортовете на СК Дема.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент